Caracteristici unice LG Aer conditionat - Aer sanatos

Aer Sănătos

Sistemul de filtrare în patru trepte

LG este recunoscut la nivel mondial pentru tehnologiile sale inovatoare in domeniul aparatelor de aer condiţionat. Datorită sistemului revoluţionar de filtrare în patru trepte, compania continuă să fie lider în industrie, furnizând tehnologie fiabilă de climatizare care depăşeşte aşteptările clienţilor în domeniul sănătăţii și al siguranţei. LG introduce un sistem de protecţie sporită care trece dincolo de standardele industriei pentru a menţine siguranţa dumneavoastră şi a familiei dvs. printr-o purificare a aerului în patru etape unice: captarea, eliminarea, ionizarea şi curăţarea pentru a preveni răspândirea viruşilor periculoşi. Păstraţi mediul de acasă sigur şi curat pentru dumneavoastră şi familie. Cu LG puteţi fi siguri că sănătatea dumneavoastră este în mâini bune.

FiltrareFiltrare

Prin introducerea filtrului revoluţionar "Virus & Allergy Safe" (Fără viruşi şi alergii), noul sistem de climatizare LG captează viruşii dăunători care se propagă prin aer, inclusiv AH1N1.

» Filtru de protecţie împotriva alergenilor şi a viruşilor

DezodorizareDezodorizare

Triplul filtru LG este compus din trei filtre diferite având compuºi organici care eliminã mirosurile neplãcute, pãstrând în permanenþã prospeþimea casei dumneavoastrã.

» Triplu filtru

AutocuratareAutocurăţare

Sistemul de autocurăţare LG previne acumularea umezelii printr-o tehnologie avansată de ventilaţie care previne proliferarea bacteriilor şi a germenilor în timp ce elimină mirosurile neplăcute.

» Autocurăţare

Eliminare

Filtrul cu plasmă elimină germenii prin arderea particulelor microscopice de praf cu ajutorul câmpului electric patentat de LG.

» Filtru cu plasmă

Filtrare

Particulele de praf ce plutesc în aer sunt absorbite în echipamentul de climatizare şi sunt prinse în filtrul de aer.

AllergyFiltrul contra virusurilor şi alergiilor

Filtrul conţine enzime care distrug agenţii alergeni, particulele de apatită şi lianţii organici/ anorganici care le ataşează de acesta. Când aerul trece prin filtru, elementele alergene sunt captate de acesta, iar enzimele acţionează ca nişte perechi de foarfeci minuscule şi eficiente care decupează proteinele conţinute de particule dezactivând şi efectul alergen.

Filtru impotriva alergenilor

Eliminarea mirosurilor nedorite

Triplul filtru elimină disconfortul şi iritaţiile ochilor şi ale gâtului.

Triplu filtruTriplu Filtru

Filtrul triplu este alcătuit din trei straturi specializate care au rolul de a reduce simptomele asociate diverşilor compuşi organici, inclusiv formaldehide. Filtrul are totodată capacitatea de a elimina mirosurile nedorite, creând o atmosferă mai agreabilă.

Triplu filtru

  • Filtrul roşu elimină mirosurile dezagreabile din viaţa de zi cu zi, cum ar fi cele generate de fumat, peşte, mâncare şi reziduuri menajere.
  • Filtrul negru îndepărtează mirosul materialelor de construcţii, cum ar fi formaldehida.
  • Filtrul albastru înlătură mirosul substanţelor chimice, cum ar fi cel de vopsea proaspătă.
  1. Filtrul VOC, destinat substanţelor chimice organice volatile, elimină astfel de substanţe emanate de materialele folosite la producerea obiectelor aflate în casa dumneavoastră (covoare, vopsea, substanţe de curăţare, mobilă etc.) VOC = substanţe chimice organice volatile
  2. Filtrul pentru formaldehide creat pentru a face faţă sindromului de "casă nouă", vă protejează de dermatite, senzaţii de vomă şi pneumonie.
  3. Filtrul contra mirosurilor obişnuite elimină neplăcerea cauzată de acestea şi simptomele asociate acestora: migrene şi oboseala cronică.

Eliminarea

Particulele minuscule de praf sunt arse şi eliminate când trec prin câmpul electric.

PlasmaFiltrul cu plasmă

Sistemul de purificare a aerului cu plasmă a fost iniţial dezvoltat de LG nu numai pentru reducerea particulelor microscopice de impurităţi şi de praf, ci şi pentru a elimina bacteriile, firele de praf sau de blană de la animalele de companie, cu scopul de a reduce simptomele de alergie şi cele de astm.

Filtru plasma

Autocurăţare

Echipamentul de climatizare este menţinut curat, fără germeni.

AutocleaningAutocurăţare

Principala cauză a mirosului generat de echipamentele de climatizare este mucegaiul şi bacteriile formate în schimbătorul de căldură. Funcţia de autocurăţare usucă schimbătorul de căldură, prevenind acumularea mucegaiului şi a bacteriilor, reducând astfel mirosul neplăcut şi scutindu-vă să curăţaţi frecvent aparatul.

Pasul 1Pasul 1

Evaporatorul este uscat cu un curent uşor şi silenţios de aer, care îndepărtează resturile de umezeală. Apăsaţi "Auto Clean" (Curăţare automată) şi funcţia va acţiona după operaţia de răcire.

Pasul 2Pasul 2

Este eliminată încă o dată sursa de mucegai cu ajutorul sistemului "Neo plasma plus". În 30 de minute, funcţia "Auto Clean" (Autocurăţare) usucă partea interioară a unităţii interioare a echipamentului de climatizare.

Depozit Instarom
S.C. Instarom Instalatii Romania S.R.L.
Nr. ord. Reg. com./an: J40/22652/1992
Cod inregistrare fiscala: RO359153
Sediu: Bucuresti, str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3
Cod IBAN: RO68 BPOS 8100 2697 552 ROL 01
Banc Post sucursala Cosbuc.
Cod IBAN: RO59 TREZ 7005 069X XX00 2692
Trezoreria Municipiului Bucuresti
Adresa:
Str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3, Bucuresti
Tel/fax: 021-326.22.10, 021-326.22.20, 021-326.22.30
email: contact@instarom.ro