Caracteristici unice LG Aer conditionat - Economie

Tehnologia DC Inverter

Tehnologia Inverter controlează simultan viteza motorului şi a compresorului. Prin eliminarea ciclurilor de pornire/oprire, eficienţa creşte în mod semnificativ, prelungind durata de viaţă a componentelor individuale. Totodată, cu ajutorul unui asemenea avans tehnologic, echipamentele de climatizare cu inverter sunt mai puţin expuse riscului de disfuncţionalitate, sunt mai economice, iar compresorul unităţii exterioare este, în general, mai silenţios decât alte echipamente de climatizare standard. Inovatoarea tehnologie LG aplicată inverterelor accentuează performanţele în domeniul reducerii zgomotului reducând totodată consumul de energie cu până la 60%.

EconomieEconomia de energie

Economisești până la 66%, folosind tehnologia fiabilă LG DC Inverter

Pentru a reduce drastic efectele dăunătoare ale încălzirii globale, s-a acordat, în ultima vreme, o atenţie considerabilă produselor cu pompă de căldura datorită economiei de energie pe care o asigură. În fapt, pompele de căldură cu inverter au o eficienţă energetică semnificativ mai mare decât echipamentele cu viteză constantă, fără inverter. Ca rezultat, produsele LG DC Inverter vă ajută să economisiţi până la 57% din energia consumată în răcire şi 66% din energia consumată în încălzire. În plus, folosind produse inverter, de mare eficienţă energetică, nu mai trebuie să vă faceţi griji legate de emisiile nocive de CO2.

Economie de energie

Model inverter: S12AQ & CS12AQ / Model compresor cu viteza constantă: S12AHP

  1. Comparaţie a consumului electric cumulat în timpul încălzirii pentru a atinge temperatura programată (comparaţie în cadrul firmei LG) - Condiţii de test : temperatură exterioară de 4°C, temperatură programată 23°C.
  2. Comparaţie a consumului electric cumulat pe durata a două luni (comparaţie în cadrul firmei LG) pentru răcire - condiţii de test : temperatură programată 27°C.

Inverter

PuternicMai puternic

Compresor puternic BDLC

Echipamentul de climatizare LG inverter este dotat cu un compresor BDLC care foloseste un magnet puternic din neodim. Folosirea acestui tip de compresor a condus la îmbunãtãþirea eficienþei comparativ cu modelele AC Inverter (c.a.).

Performanţă maximă îmbunătăţită la răcire şi la încălzire

Noul Inverter DC (c.c.) marca LG a îmbunătăţit performanţele de bază la răcire şi la încălzire, eliminând grijile pe care le poate aduce o vară toridă sau o iarnă friguroasă. Performanţa la răcire a fost îmbunătăţită cu 15%, iar performanţa la încălzire a crescut cu 30%.

Imbunatatire 15% (comparat cu echipamentele conventionale)

Imbunatatire 15%

  • În ciuda condiţiilor extreme din timpul verii, echipamentul de climatizare de mare performanţă poate asigura temperaturi scăzute.

Imbunatatire cu 30% (comparat cu echipamentele conventionale)

Imbunatatire 30%

  • Chiar şi la temperaturi exterioare de -10°C, echipamentul de climatizare oferă capacitatea de încălzire.
Depozit Instarom
S.C. Instarom Instalatii Romania S.R.L.
Nr. ord. Reg. com./an: J40/22652/1992
Cod inregistrare fiscala: RO359153
Sediu: Bucuresti, str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3
Cod IBAN: RO68 BPOS 8100 2697 552 ROL 01
Banc Post sucursala Cosbuc.
Cod IBAN: RO59 TREZ 7005 069X XX00 2692
Trezoreria Municipiului Bucuresti
Adresa:
Str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3, Bucuresti
Tel/fax: 021-326.22.10, 021-326.22.20, 021-326.22.30
email: contact@instarom.ro